ד"ר שושי גולדברג, ששימשה ב-8 השנים האחרונות כמנהלת מערך הסיעוד במרכז הרפואי "שיבא", תחל לכהן בשבוע הבא (1 בספטמבר) כראשת מינהל הסיעוד במשרד הבריאות וכאחות הארצית הראשית.
עוד בעניין דומה
בשבוע שעבר נערך ב"שיבא" טקס פרידה מד"ר גולדברג, שבו השתתפו המנכ"ל החדש של המרכז הרפואי, פרופסור יצחק קרייס, והמנכ"ל הקודם פרופסור זאב רוטשטיין, המשמש עתה כמנכ"ל הדסה.
פרופסור קרייס אמר לד"ר גולדברג: "בשם כל עובדי בית החולים אני מבקש להודות לך על פועלך, על הנתינה, הרוח והגאווה. את אולי משתחררת היום מ'שיבא', אבל 'שיבא' לא משתחרר ממך. רשמת במו ידיך פרק מפואר במורשת בית החולים. , על שטרחת כל העת לעדכן אותי, בדקת שוב ושוב שאני בסדר, היית לי לעוגן".
פרופסור רוטשטיין, שמינה את ד"ר גולדברג לתפקידה ב'שיבא' בשנת 2008, אמר בטקס: "מהרגע הראשון היא מצאה חן בעיניי בעיקר בגלל הפשטות. לעבוד אתה זו הייתה חוויה".
ד"ר אלזה לבון, סגניתה של ד"ר גולדברג, אמרה: "באתי להצדיע למנהיגה מוכשרת ומיוחדת, שניצחה על כולם באהבה, מסירות והתלהבות אין-סופית, ונשאה את מערך הסיעוד לשיאים חדשים של מצוינות. תודות לה הסיעוד ב'שיבא' שינה פניו מקצה לקצה. בזכות האחיות והאחים שהפכו לבסיס הקבוע והאיתן של העשייה, יכול בית החולים להגשים את החזון ולנסוק כל העת למעלה". כן בירכה אילנה כהן, יו"ר הסתדרות האחים והאחיות.