חדשות

איגוד רופאי המשפחה מקיים כנס על תזונה

הכנס ייערך ב-26 באוקטובר ומומחים שונים ירצו בו על תזונה למניעת מחלות-לב, על רגישות ללקטוז, על השומנים בבשר אדום ועוד

איגוד רופאי המשפחה, בראשותו של פרופסור שלמה וינקר, יקיים ביום רביעי, 26 באוקטובר 2011, בסינמה סיטי בגלילות, כנס מקצועי לרופאי משפחה. הכנס יעסוק בנושאים שונים הנוגעים לתזונה.

הדוברים בכנס והנושאים שיוצגו בו:
פרופסור אליעזר קיטאי, מנהל המחלקה לרפואת משפחה ב"לאומית" והחוג לרפואת משפחה בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל-אביב
ד"ר בתיה קורנבוים, מומחית לרפואת משפחה ולטיפול בהשמנה ומניעתה משירותי בריאות כללית מחוז חיפה – תרצה על מניעת השמנה
ד"ר סיגל אילת-אדר, דיאטנית קלינית ואפידמיולוגית באוניברסיטת תל-אביב והמכללה האקדמית וינגייט, השתתפה יחד עם פרופסור יעקב הנקין בכתיבת מסמך עמדה משותף לאיגוד הקרדיולוגי ולעמותת עתיד של הדיאטנים והתזונאים, בנושא תזונה המתאימה למניעת מחלות לב – תרצה בכנס על הנחיות תזונתיות
ד"ר אסנת סטון, רכזת תחום המזון הרפואי ותזונת קשישים בשירותי בריאות מכבי – תרצה על סיכון וסיכוי במצב התזונתי של קשישים בקהילה
ד"ר ימי שפירא, מומחה בגסטרואנטרולוגיה מהמרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב) – ירצה על סבילות ורגישות ללקטוז
שרית עטיה, דיאטנית קלינית – תרצה על שומנים בבשר אדום

נושאים קשורים:  חדשות,  מחלות לב,  תזונה,  השמנה,  לקטוז,  פרופסור אליעזר קיטאי,  תזונה למניעת מחלות לב
תגובות